urny

© EA Webdesign

Al meer dan 21 jaar ben ik werkzaam in de Foodservice. Als manager, interim-manager en projectmanager.
Binnen deze functies ben ik betrokken geweest bij diverse projecten in de gezondheidszorg,  de horeca en de commerciële maaltijdvoorziening op operationeel en tactisch niveau.

Mijn praktijkervaring heb ik en blijf ik altijd aanvullen met theoretische kennis en scholing. Hierdoor blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de verschillende branches waarin ik betrokken ben.

Op pragmatische wijze vertaal ik de visie en wensen van opdrachtgevers in vernieuwende Foodservice concepten.
Denk hierbij aan productie- en assemblagekeukens, gastvrijheidsconcepten en front-office concepten.

Werkwijze:

Spreekt mijn ervaring je aan? Dan beginnen we altijd met een intake-gesprek. Hierin formuleren we samen de opdracht. In overleg zetten we vervolgens het tijdspad uit. Periodiek rapporteer ik de voortgang van het project zodat we samen naar een mooi eindresultaat toewerken.

Afhankelijk van de opdracht kan ook intensieve begeleiding en scholing aangeboden worden.